JARNO DE SMET

Zaakvoerder / Groeistrateeg

Hallo, ik ben Jarno De Smet.

Toch leuk die “over mij’ pagina’s. Ze worden steevast geschreven in derde persoon,… Ook al zijn ze meestal geschreven door de zaakvoerder zelf.

Dus nadat Jarno De Smet verschillende pogingen deed om slimmer te klinken dan dat hij in werkelijkheid is door zichzelf in de derde persoon te beschrijven, liet hij die benadering snel varen en besloot hij deze pagina te schrijven alsof het een brief naar een vriend was.

En als je er over nadenkt, is dat ook zo.

Hoe dan ook – wat wil je weten?

Ik ben 33 jaar oud. Ik woon in Melsen met mijn vrouw Gea.

We hebben twee kinderen, 7 paarden en 2 katten met de naam erwt en pee. Mijn vrouw is van de Kempen, vandaar de pee (wortel voor de Vlamingen).

Ik vermoed dat dit niet het soort dingen zijn waarnaar je op zoek bent.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af,

Is Jarno mijn tijd en aandacht waard?

Voor veel lezers is mijn antwoord NEE.

jarno de smet - groeistrateeg - business masterclass

Dit is waarom:

1

Ik kan je niet helpen snel rijk te worden.

Om een ​​of andere reden denken mensen dat coaches er zijn om mensen snel rijk te maken.

Ondernemen is meer dan rijk worden. Ondernemen is een passie, een persoonlijke ontwikkeling, een levenspad vol uitdagingen en boeiende avonturen.

Rijk worden is maar een gevolg van succesvol ondernemen. Om daar toe te komen moet je echter eerst door heel wat uitdagingen. Het gaat zeker niet vanzelf.

Dus als je niet bereid bent om ongeveer tien keer meer moeite te doen dan je verwacht, ben ik niet je man.

2

Ik werk nooit op de korte termijn.

Heel wat ondernemers willen een gouden tip, een “quick fix”. Zo werk ik niet. Om duurzaam succes te behalen is het nodig om duurzaam te investeren.

Al mijn opleidingen of 1 op 1 trajecten zijn minimaal 6 maanden, en lopen tot 2 of zelfs meer jaar.

Ik ga wel steeds voor maximaal resultaat voor elke ondernemer.

3

Als u op zoek bent naar “The Easy Way”, dan zal ik u niet helpen

Het is belangrijk dat je begrijpt wat ik je vertel.

Waarom?

Want als ik iemand hoor zeggen: “Wat is de gemakkelijkste manier”, hoor ik eigenlijk: “Ik ben niet volledig geïnteresseerd in het succes op lange termijn van mijn eigen bedrijf … en ben daarom niet volledig geïnteresseerd in het succes op de lange termijn van mijn klanten. “

En dat vertaalt zich echt in: “Ik wil niet werken”.

Ondernemen is HARD WERK.

Je bent er nog steeds? Goed.

Dit is wat je van mij kunt verwachten.

Strategieën en tactieken die u meteen kan gebruiken om uw bedrijf te optimaliseren en maximaliseren. Meestal gevolgd door:

verkooppraatjes.

Kun je geloven dat ik je net verteld heb dat je verkooppraatjes van mij gaat ontvangen?

Waarom zou ik het je niet vertellen?

Wat dacht je? Ik ben een “Busisness coach. We verdienen ons geld door dingen te verkopen. Ik zal proberen je iets te verkopen en ik zal er niet subtiel over zijn.

Het wordt echter altijd voorafgegaan door echt waardevolle strategieën en tactieken die u onmiddellijk kunt gebruiken.

Het idee is dat je zult zeggen: “Man, dit gratis advies heeft me echt geholpen. Ik denk dat ik met Jarno in zee zal gaan. “

Simpel toch?

Ik noem het de oude “Demonstreer dat je ze kan helpen door ze daadwerkelijk te helpen”.

Werkt perfect.

Maar je vraagt ​​je misschien nog steeds af …

Hoe weet ik of uw trajecten goed zijn?

Het slimste is om eerst de gratis dingen te proberen. Zo heb ik tal van video’s vol met tips. Ook kan je een Business scan doen gevolgd door een gratis groei-analyse. Deze analyse geef ik jou volledig ZELF. Dus niet één of andere glad geschoren, met gel in het haar, Hugo boss pakje verkoper (niet dat daar iets verkeerd mee is, gewoon niet mijn stijl)

Als je mijn coaching goed vindt, dan vind je mijn trajecten waarschijnlijk ook goed.

Vind je het waardeloos? Dan zou hoef je ook niet in te schrijven voor een traject.

Ik zou het bijna vergeten, maar ik moet ook nog een aantal zaken schrijven over mezelf en hoe ik in deze positie ben terecht gekomen.

Kort samengevat, ik kom uit een familie van ondernemers, nooit voor een baas gewerkt, mijn hele leven draait rond ondernemen. Eerste bedrijfje opgericht op mijn 24ste. Daarvoor was mijn focus om meester te worden in mijn vak; Bedrijf ging in het begin moeizaam, maar door meer en meer te leren over strategie, sales, marketing, cashflow en management groeide mijn bedrijf naar de top in zijn sector. Na 8 jaar draait het bedrijf autonoom en heb ik beslist andere ondernemers te helpen om het zelfde te bereiken.

Waar het bij mij om draait is om jouw bedrijf te optimaliseren en daarna te maximaliseren. Optimaliseren betekent om wat werkt, beter te doen werken. Maximaliseren is je bedrijf doen groeien. Meer omzet, meer winst, meer cashflow, meer geld om te spenderen, eventueel aan goed personeel, zodat je ook nog meer vrije tijd krijgt.

Wat is je beste eerste stap? 3 zaken, bekijk mijn tips en tricks pagina, schrijf je in voor een Business masterclass, en doe de gratis Business scan.

Deze tools helpen je alvast vooruit.

Bedankt om deze pagina te lezen.

Tot snel!

Met ondernemende groet

Jarno De Smet

Groeistrateeg.