Beste ondernemer,

Je hebt een droom. Je wil niet meer voor een baas werken, je wil zelf kiezen wanneer je werkt, wat voor werk je doet en voor wie je het doet. Je beslist om een bedrijf te starten of over te nemen.

Vol goeie moed begin je er aan, maar na een paar jaar blijkt die droom onbereikbaar.

Je werkt niet voor een baas, maar voor je klanten. Als je niet werkt heb je geen geld. Als je niet iedereen bedient die jouw diensten of producten wilt dan heb je te weinig geld.

De vrijheid waarvan je ooit droomde is ver weg. Je ziet geen uitweg en bedenkt dat vrijheid slechts een illusie is die ondernemers wordt voorgehouden.

NEEN, foute manier van denken, je kan meer vrijheid hebben. Zelfs meer vrijheid en een hoger inkomen. Het is perfect mogelijk. Hoe ik dit weet? Omdat ik zelf menig bedrijf heb opgericht en bij betrokken ben geweest, waarbij ik op een bepaald moment niets of weinig hoefde te doen en toch een inkomen had.

Je moet gewoon weten welke stappen je moet ondernemen naar die vrijheid. Welke strategieën je moet toepassen.

Wil je weten wat jij specifiek moet doen om daar te geraken? Kom naar de Business Masterclass!

DIT ZAL JE LEREN

5 Stappen naar vrijheid

Welke 5 stappen moet je ondernemen om echt vrij te zijn binnen jouw onderneming? Om er voor te zorgen dat jouw bedrijf draait, zonder dat jij aanwezig moet zijn? Pas deze stappen toe en je bedrijf zal nooit meer hetzelfde zijn.

Exponentieel groeien

De drie manieren om elk type bedrijf exponentieel te doen groeien, aangevuld met bewijzen waarom het ook voor jouw business ZAL werken

Ideale klanten

Geen klanten meer die enkel de laagste prijs willen? Tijdens de Business Masterclass krijg je een systeem aangeraakt die er voor zal zorgen dat de klanten op een rijtje staan te wachten. Genoeg klanten om uw bedrijf op een kwalitatieve manier te doen groeien.

Een All-star team

De manier om een hecht team rond jou te krijgen. Een team die loyaal is en jouw bedrijf naar het hoogste niveau brengt.

Geld op de rekening

Wat je als ondernemer kan doen om er voor te zorgen dat je niet steeds met cashflow problemen te maken hebt. Een paar eenvoudige strategieën die elke ondernemer kan toepassen zodat geld zorgen verleden tijd zijn.

Bedrijfsoptimalisatie

The Science of Business Optimization: maximale resultaten behalen met minimale tijd, inspanningen, kosten en risico’s.

BOTTOM LINE

Als u 1 dag, no-nonsense, niet-theoretische, volledig gefocuste toewijding aan uzelf en uw bedrijf wilt investeren, lever ik u meer bewezen snelle bedrijfsgroei & winstgevende, kostenbesparende strategieën – dan je ooit hebt geleerd.

  • Na deze dag zal je een gevoel van hernieuwde mogelijkheden en kansen hebben. Het wordt zoals de Vesuvius die roodgloeiende strategieën en ideeën uitspuwt.
  • Je krijgt een resem aan cases zodat je snel zal zien hoe dit voor jouw bedrijf kan werken.
  • Elke deelnemer zal met een volwaardig actieplan naar huis gaan zodat uw bedrijf zal groeien!
Dit evenement is een must voor elke leergierige ondernemer die op Top niveau wil ondernemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Nieuwgoed Seminariecentrum
Grotesteenweg Zuid 8
9052 Gent – Zwijnaarde
Begin: 9:00 – Einde: 18:00

REGISTREREN

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER JARNO DE SMET

jarno de smet - groeistrateeg - business masterclass

OVER JARNO DE SMET

Als zoon van ondernemende ouders, had Jarno al tijdens zijn studies Marketing ideeën voor een eerste bedrijf.

Hoewel het slechts om een uit de hand gelopen hobbyproject ging, bereikte hij op minder dan vijf jaar de top van zijn sector. Een mooie vingeroefening, en een op zich al een rijke voedingsbodem voor de adviezen die hij geeft aan collega-ondernemers.

Maar daar eindigt het niet. Naast zijn eigen ervaringen blijft Jarno ook continue bij leren om zo andere ondernemers te helpen op TOP niveau.

Door zijn reeds jaren lange ervaring kan hij op een zeer unieke manier bedrijven analyseren, optimaliseren en maximaliseren.

Jarno zijn passie, en volledige overgave om het beste uit elke onderneming te halen maken hem uniek in de sector.